Avantajele programului de instruire Online Business School

Avantaje curs

Te poţi număra printre cei 6000 de manageri din România care şi-au propus să facă un pas înainte în carieră înscriindu-se la Online Business School pentru a-şi dezvolta competenţele antreprenoriale.

Pe parcursul câtorva luni vei avea ocazia să înveţi cum să porneşti un nou business, să conduci o afacere în dezvoltare, sau să coordonezi un anumit departament sau să eficientizezi activităţi. Îţi vei însuşi noţiuni care să te ajute să înţelegi cultura şi principiile de afaceri, dar şi mediul economic şi legislativ din România.

După absolvirea cursurilor Online Business School vei cunoaşte mecanismele prin care să creşti productivitatea firmei pe care o conduci, precum şi valoarea şi eficienţa personală şi implicit a echipei pe care o coordonezi. În plus, relaţionând cu mii de alţi manageri din România înscrişi la Online Business School şi învăţând din poveştile de succes expuse, vei găsi inspiraţie pentru a-ţi creşte şi mai mult afacerea.

În calitate de cursant Online Business School, ai acces gratuit la dezvoltare profesională prin cursuri de specialitate. Înscriindu-te şi participând la cursurile online, vei fi deprins deja o primă lecţie de antreprenoriat – aceea a reducerii costurilor prin dezvoltarea cunoştinţelor de utilizare a noilor tehnologii.

Absolvenţii vor mai beneficia şi de alte avantaje, despre care vor afla mai multe detalii dupa ce vor termina cursurile alese deja.

ClickShop
garantat romtelecom

20% discount Clickshop

Pentru a răsplăti cei mai conştiincioşi cursanţi, echipa Online Business School a pregătit câteva beneficii pentru cei care vor absolvi cursurile la care se înscriu. Astfel, toţi absolvenţii vor primi un discount de 20% pentru cumparaturile cu o valoare mai mare de 1000 Ron si 5% pentru cumparaturile cu o valoare mai mare de 100 Ron din magazinul online www.clickshop.ro.
Oferta valabila pana la data de 31.12.2012.
ZF&BM

20% reducere la abonamentele ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin!

Cunoştinţele obţinute prin cursurile pe care le-ai absolvit trebuie completate în permanenţă cu informaţie de business pentru ca afacerea ta să se dezvolte continuu.

ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin îţi oferă zi de zi cele mai importante ştiri despre oportunităţi de investiţii şi dezvoltare, trendurile din piaţă, posibilităţi de finanţare şi multe alte informaţii care te ţin conectat la business 24 din 24.

De aceea, îţi oferim 20% reducere pentru un abonament la ediţiile print ZIARUL FINANCIAR şi BUSINESS Magazin pe 12 luni şi la revista BUSINESS Magazin pe 12 luni.

Poţi parcurge cursurile oriunde şi oricând, prin intermediul platformei online, având posibilitatea să îţi stabileşti chiar tu programul de participare. Ai acces la cursuri de:

  • aptitudini generale de management,
  • administrare optimă a ariei în care profesezi (de exemplu, marketing sau vânzări),
  • aprofundare a mediului economic românesc (cum ar fi cursuri de contabilitate pentru manageri, cursuri pe subiecte legislative),
  • operare PC,
  • cunoştinţe de limbi străine.

La finalul cursurilor, vei avea deja parte din punctele necesare pentru obţinerea unor certificări relevante precum, de exemplu, Project Management Proffesional, Certified Business Analyst, Six Sigma.

Lista detaliată a cursurilor va fi disponibilă începând din toamnă în cadrul secţiunii Cursuri.

Dacă nu te poţi hotărî ce cursuri ţi-ar fi necesare, poţi solicita recomandări din partea reprezentanţilor Online Business School – foloseşte formularul de contact sau beneficiază de îndrumările noastre în urma evaluării competenţelor tale.
Mai mult, dacă te vei număra printre cei mai buni cursanţi, poţi fi invitat să participi la cursuri în sală unde te vei întâlni cu formatori renumiţi din domeniu (inclusiv să iei parte la un schimb de experienţă în străinătate).