Descrierea proiectului

Avantaje curs

Programul Online Business School este parte a proiectului Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii prin antreprenoriat durabil (ICIMM) iniţiat de consorţiul de companii Romtelecom (prin divizia dedicată segmentului business – Romtelecom Business Solutions), Blue Point IT Solutions şi OTE Academy. Acest program este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Programul constă în oferirea de cursuri online gratuite de dezvoltare profesională destinate managerilor din România.

Puteti descarca aici o mini-prezentare cu beneficiile pe care Online Business School le poate aduce companiei tale.
Online Busines School este în concordanţă cu priorităţile Uniunii Europene de stimulare a gândirii antreprenoriale şi creare a unei culturi menite să încurajeze dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).

Online Business School îşi propune să susţină IMM-urile pentru a-şi îmbunătăţi performanţa şi capacitatea de a se dezvolta pe noi pieţe, prin instruirea adecvată a managerilor şi promovarea culturii antreprenoriale.

Pe termen lung, programul va genera la nivelul pieţei o atitudine pozitivă asupra antreprenoriatului, va creşte competenţele antreprenoriale şi manageriale ale persoanelor care coordonează IMM-urile şi va consolida capacitatea de dezvoltare a acestora, generând astfel noi locuri de muncă.

Programul, care se va derula pe durata a doi ani si jumatate, se adresează persoanelor care ocupă funcţii de conducere în cadrul IMM-urilor din România. Până la sfârşitul programului, participanţii vor dobândi cunoştinţe care îi vor ajuta să îşi dezvolte şi să îşi completeze competenţele antreprenoriale pentru a avansa profesional.

  • Proiectul urmează a fi implementat în mai multe etape:

1. Campanie naţională de promovare a programului

2. Identificarea nevoii de competente pentru cresterea competitivitatii IMM-urilor, pentru a raspunde corespunzator la dinamica economiei locale

3. Desfăşurarea unui program de formare prin intermediul platformei e-learning Online Business School

4. Vizită de lucru pentru schimb de experienţă