Rezultate

Structura procesului de instruire

Alege perioada:

Rezultate studiu efectuat in cadrul proiectului

În luna octombrie 2012, 16 persoane cu funcții de conducere în IMM-uri și mici antreprenori din România, absolvenți cu cele mai bune punctaje ai Online Business School, au participat la un schimb de experiență în Grecia. Pe parcursul celor 5 zile în Grecia, managerii au avut ocazia să viziteze trei companii de succes din domeniile IT, FMCG și HoReCa și să ia parte la traininguri de afaceri susținute de profesioniști cu experiență

Impresii absolvenți în urma vizitei în Grecia

Babos Margit, administrator al firmei PRO-WIDE SRL


"Cursurile și vizitele din Atena mi-au oferit posibilitatea de a cunoaște oameni extraordinari, de valoare, de la care poți învăța foarte mult.".

"Am avut oportunitatea de a observa un alt mod de gândire și de abordare a practicilor de business. Deși trăim într-o perioadă economică dificilă, am vizitat companii care reușesc nu numai să se mențină, ci să și prospere."

"Cunoaștem cu toții, și știam și eu acest lucru, însă în cazul meu a fost necesar să fiu scos din mediul meu și să reanalizez modul de gândire, că felul în care comunicăm cu oamenii, etc., influențează viitorul unei afaceri. Întotdeauna vroiam să fac schimbări radicale, așteptând momentul potrivit, considerând că acesta este modul de a avansa în afacere. În timpul vizitei am realizat că acest lucru se poate face și cu pași mici (shifting), ceea ce voi face."

"De asemenea, mi s-a mai confirmat faptul că prin muncă, prin viziune și prin profesionalism se pot realiza afaceri incredibile."
Elena Popa, administrator al firmei LENA DECOR SRL


"Cel mai mult m-a impresionat modul antreprenorilor greci de a reuși în atingerea scopurilor propuse. Chiar și în timpuri de criză ei știu să își gestioneze excelent sursele lor de venit. Acest lucru este de admirat.".

"Acestă vizită mi-a deschis noi orizonturi, noi moduri de gandire si noi provocari. Strategia de bază care va fi aplicată în compania noastră va pune clienții în prim-plan. Aceștia vor fi prioritari în orice acțiune vom întreprinde. Prin schimbări minore făcute zi de zi, vom avea rezultate excelente pe termen lung."

"Mai mult decât atât, voi aplica mai eficient strategiile de social media învățate, strategiile de diferențiere și personalizare. Mă voi focusa pe lucruri pe care le pot face, nu pe cele care sunt imposibil de realizat. Motivația "însuflețită" de toți trainerii de acolo îmi va fi de mare ajutor."
Popa Iancu, administrator al firmei Nice Image Services


"Sunt recunoscător căci pe parcursul vizitei în Grecia, ceea ce am primit nu a fost doar un simplu training, ci o lecție de viață.".

"În timpul vizitelor la unele din cele mai mari companii din Grecia, am putut vedea ceea ce poate însemna viitorul fiecăruia dintre noi, ne-ați arătat cum să reușim să descoperim exact ceea ce suntem în acest moment ca indivizi, ca profesioniști, si mai mult, să realizăm ceea ce putem ajunge candva."

"Cu siguranță nu suntem perfecți, însă, prin Online Business School, ne-ați oferit șansa, nouă, celor 16 câștigători ai Olimpiadei, să încercăm să fim mult mai mult. Ne-ați învățat ce anume ne lipsește și ce este necesar să facem începând de mâine. Ne-ați oferit în fiecare zi acea ''experiență'' despre care ne-ați vorbit și pe care sperăm să o oferim la rândul nostru celor din jur. Ați născut în noi acea atitudine , pe care sperăm să o facem parte din viața noastră personală și profesională." "Chiar dacă vizita în Grecia s-a încheiat, trainingul nostru personal nu se încheie aici – ceea ce este Online Business School pentru fiecare din noi va continua în fiecare zi"
Valentin Olixiuc, administrator al firmei EUROLEX SRL


"Vizita în Grecia a fost o experiență plăcută care a îmbinat armonios componenta teoretică cu exemplul practic. Am remarcat o abordare a deciziilor total diferită de cea cu care eram obișnuit. Mediul academic în care s-a desfășurat întâlnirea, calitatea formatorilor și a participanților m-a surprins plăcut. Am constatat că am multe de schimbat în felul în care conduc activitățile pe care le desfășor și voi pune în practică experiența acumulată. ".

Vasile Stoica, administrator al firmei GARP Business Services SRL


"În Grecia, am fost plăcut impresionat de vizita de lucru la compania de social media unde am avut ocazia să interacționez și să schimb opinii cu profesioniștii unui domeniu de care sunt pasionat. Am apreciat, de asemenea, abordarea trainerului pe tot parcursul desfășurării cursurilor, aplicată pe exemple și întrebări, ceea ce a facilitat implicarea noastră.".

"Ca urmare a participării la acest training, am implementat o schimbare de priorități în activitatea profesională, focusată pe sarcinile care pot fi rezvolvate imediat și într-un timp cât mai scurt, cu impact direct asupra dezvoltării personale. În acest fel am constatat că pot susține mai eficient îndeplinirea obiectivelor pe termen lung."

"În plus, am învățat că, în dezvoltarea strategiei de business, este important să analizezi cât mai multe companii din același sector de business, nu neapărat cele mai importante și care sunt în competiție directă cu tine pentru că adeseori liderii de piață aplică strategii similare și sunt dificil de identificat aspectele inovative, care te pot ajuta să-ți crești afacerea."