Referinte utilizatori

testimoniale

Impresii ale castigatorilor Olimpiadei Online Business School – 2013

Castigatorii celei de-a doua editii a Olimpiadei Online Business School ne impartasesc impresiile din timpul schimbului de experienta in Atena unde au asistat la cursuri in clasa si au facut vizite la diversi antreprenori care au facut fata cu succes crizei.

Babos Margit, administrator al firmei PRO-WIDE SRL


"Cursurile și vizitele din Atena mi-au oferit posibilitatea de a cunoaște oameni extraordinari, de valoare, de la care poți învăța foarte mult.".

"Am avut oportunitatea de a observa un alt mod de gândire și de abordare a practicilor de business. Deși trăim într-o perioadă economică dificilă, am vizitat companii care reușesc nu numai să se mențină, ci să și prospere."

"Cunoaștem cu toții, și știam și eu acest lucru, însă în cazul meu a fost necesar să fiu scos din mediul meu și să reanalizez modul de gândire, că felul în care comunicăm cu oamenii, etc., influențează viitorul unei afaceri. Întotdeauna vroiam să fac schimbări radicale, așteptând momentul potrivit, considerând că acesta este modul de a avansa în afacere. În timpul vizitei am realizat că acest lucru se poate face și cu pași mici (shifting), ceea ce voi face."

"De asemenea, mi s-a mai confirmat faptul că prin muncă, prin viziune și prin profesionalism se pot realiza afaceri incredibile."
Elena Popa, administrator al firmei LENA DECOR SRL


"Cel mai mult m-a impresionat modul antreprenorilor greci de a reuși în atingerea scopurilor propuse. Chiar și în timpuri de criză ei știu să își gestioneze excelent sursele lor de venit. Acest lucru este de admirat.".

"Acestă vizită mi-a deschis noi orizonturi, noi moduri de gandire si noi provocari. Strategia de bază care va fi aplicată în compania noastră va pune clienții în prim-plan. Aceștia vor fi prioritari în orice acțiune vom întreprinde. Prin schimbări minore făcute zi de zi, vom avea rezultate excelente pe termen lung."

"Mai mult decât atât, voi aplica mai eficient strategiile de social media învățate, strategiile de diferențiere și personalizare. Mă voi focusa pe lucruri pe care le pot face, nu pe cele care sunt imposibil de realizat. Motivația "însuflețită" de toți trainerii de acolo îmi va fi de mare ajutor."
Popa Iancu, administrator al firmei Nice Image Services


"Sunt recunoscător căci pe parcursul vizitei în Grecia, ceea ce am primit nu a fost doar un simplu training, ci o lecție de viață.".

"În timpul vizitelor la unele din cele mai mari companii din Grecia, am putut vedea ceea ce poate însemna viitorul fiecăruia dintre noi, ne-ați arătat cum să reușim să descoperim exact ceea ce suntem în acest moment ca indivizi, ca profesioniști, si mai mult, să realizăm ceea ce putem ajunge candva."

"Cu siguranță nu suntem perfecți, însă, prin Online Business School, ne-ați oferit șansa, nouă, celor 16 câștigători ai Olimpiadei, să încercăm să fim mult mai mult. Ne-ați învățat ce anume ne lipsește și ce este necesar să facem începând de mâine. Ne-ați oferit în fiecare zi acea ''experiență'' despre care ne-ați vorbit și pe care sperăm să o oferim la rândul nostru celor din jur. Ați născut în noi acea atitudine , pe care sperăm să o facem parte din viața noastră personală și profesională." "Chiar dacă vizita în Grecia s-a încheiat, trainingul nostru personal nu se încheie aici – ceea ce este Online Business School pentru fiecare din noi va continua în fiecare zi"
Valentin Olixiuc, administrator al firmei EUROLEX SRL


"Vizita în Grecia a fost o experiență plăcută care a îmbinat armonios componenta teoretică cu exemplul practic. Am remarcat o abordare a deciziilor total diferită de cea cu care eram obișnuit. Mediul academic în care s-a desfășurat întâlnirea, calitatea formatorilor și a participanților m-a surprins plăcut. Am constatat că am multe de schimbat în felul în care conduc activitățile pe care le desfășor și voi pune în practică experiența acumulată. ".

Vasile Stoica, administrator al firmei GARP Business Services SRL


"În Grecia, am fost plăcut impresionat de vizita de lucru la compania de social media unde am avut ocazia să interacționez și să schimb opinii cu profesioniștii unui domeniu de care sunt pasionat. Am apreciat, de asemenea, abordarea trainerului pe tot parcursul desfășurării cursurilor, aplicată pe exemple și întrebări, ceea ce a facilitat implicarea noastră.".

"Ca urmare a participării la acest training, am implementat o schimbare de priorități în activitatea profesională, focusată pe sarcinile care pot fi rezvolvate imediat și într-un timp cât mai scurt, cu impact direct asupra dezvoltării personale. În acest fel am constatat că pot susține mai eficient îndeplinirea obiectivelor pe termen lung."

"În plus, am învățat că, în dezvoltarea strategiei de business, este important să analizezi cât mai multe companii din același sector de business, nu neapărat cele mai importante și care sunt în competiție directă cu tine pentru că adeseori liderii de piață aplică strategii similare și sunt dificil de identificat aspectele inovative, care te pot ajuta să-ți crești afacerea."
Popa Iancu este administrator al firmei Nice Image Services, care ofera servicii de publicitate si comert, si absolvent al Online Business School

Parcurgand impresiile domnului Popa Iancu nu poti trece indiferent peste informatiile pe care ni le-a impartasit:
"Cursurile sunt bine structurate, iar multe din informatiile regasite acolo, nu exista chiar in orice carte ce ofera educatie de business. Si acest lucru m-a bucurat foarte mult, avand in vedere ca am reusit sa parcurg cele mai multe carti de profil de la noi din tara.".

Cursurile de business de pe platforma Online Business School, cele din sectiunile Management, Leadership si Excel 2007 au fost cele care i-au adus un plus de valoare in competentele manageriale personale pentru ca: "aspectele si situatiile prezentate acolo m-au facut sa stau cu creionul in mana si sa-mi pun tot timpul intrebari ... caci in final, unul din obiectivele unui curs, pe langa informare, e necesar sa stimuleze gandirea, crativitatea in domeniul respectiv."

In plus, dl. Popa Iancu este dublu invingator, pe langa cunostintele acumulate, se afla si printre cei 8 castigatori ai primei faze ai Olimpiadei Online Business School care dupa cum ne dezvaluie:"Va fi o experienta care imi va fi de un real folos, mai ales in perspectiva unei cariere in domeniul consultantei de afaceri si un avant motivant, emotional, absolut necesar unui an calendaristic."
Razvan Gîrmacea - Manager al proiectului online Monitor Backlinks în cadrul Totell S.R.L., un proiect internațional dedicat dezvoltatorilor din industria optimizării pentru motoarele de căutare.

Razvan Gîrmacea este unul dintre absolvenții Online Business School pentru care cunoștințele dobândite au însemnat rezultate în business

El consideră că "nu poți pune în practică 100% din ce înveți într-un training, dar dacă pui în practică o singură idee, aceasta poate să îți crească business-ul considerabil. Încerc să aplic zilnic tot ce am învățat la training-uri și rezultatele vorbesc de la sine".

Răzvan Gîrmacea este conștient de importanța educației continue: "Cursurile ajută pe oricine să se perfecționeze, dacă acestea sunt în aria lui de interes/expertiză și reprezintă o oportunitate foarte bună de a învăta lucruri în plus, mai ales atunci când poți alege dintr-o gamă atât de variată și toate acestea gratuite".

Participând de-a lungul timpului la mai multe cursuri online, Răzvan Gîrmacea ne dezvăluie care este avantajul Online Business School: "Avantajul principal al Online Business School este platforma foarte bine dezvoltată, interactivă, grafica cursurilor și faptul că poți alege un curs în domeniul de interes". Pe langă asta, ne spune Răzvan, "cursurile se parcurg foarte rapid și usor, existând cursuri care se parcurg și în maxim o oră".

Dintre cursurile puse la dispoziție de Online Business School, cele care l-au atras și motivat au fost: webinarul Vânzarea consultativă", cursurile de limbă engleză pe diferite nivele și cele de comunicare în engleză.
Pavel Craciun - Administrator al Miral Consulting SRL,firmă care oferă servicii de turism

Pavel Craciun – apreciază Online Business School pentru că îi oferă posibilitatea de a accesa cursurile în funcție de disponibilitatea lui.

Pavel Craciun este printre primii absolvenți ai Online Business School, cu câteva zeci de cursuri absolvite până acum.

Fiind o persoană foarte ocupată, Pavel Craciun ne spune că: "Online Business School i-a oferit posibilitatea de a parcurge cursurile oricând, în funcție de disponbilitatea lui".

Pavel Craciun recomandă cursurile Online Business School: "în primul rând pentru diversitatea lor și în al doilea rând pentru a face un refresh al cursurilor urmate anterior, dar și pentru a efectua altele necesare".

Primele cursuri online urmate de Pavel Craciun au fost cele din cadrul Online Business School, despre care spune că îi sunt utile: "cu siguranță mă ajută, unele noțiuni le conștientizez, iar pe altele le aplic în mod direct". "Time Management" este printre cele mai interesante cursuri urmate de Pavel Craciun.
Vasile Sima, administrator la SC Visimah Serv SRL,firma de prestari servicii, spune ca s-a inscris la Online Business School pentru "a cunoaste informatii suplimentare pentru dezvoltarea afacerii". Acesta a marturisit ca materialele disponibile l-au ajutat sa "colaboreze mai bine cu angajatii, clientii si partenerii de afaceri" si sa-si eficientizeze activitatea. In ceea ce priveste cursurile pe care le considera cele mai utile, Vasile Sima le-a mentionat pe cele de management, marketing si engleza.
Daniel-Mircea Popescu – administrator la Ambatechnik S.R.L, .firma cu capital româno-german care ofera consultanta in domeniul industriei conservelor precum si al industriei zaharului.

"M-am decis sa ma inscriu la Online Business School din curiozitate si dorinta de a afla lucruri noi, potential interesante. La acestea a contribuit foarte mult si promovarea realizata de Romtelecom."

Daniel Popescu considera ca aplicabilitatea cursurilor se reflecta in activitatea sa profesionala: "Mediul de afaceri este unul dinamic iar actualizarea cunostintelor si deprinderilor manageriale reprezinta o necesitate. Caracterul aplicativ al cursului permite transferul notiunilor practice, cu efect direct in activitatea profesionala. Totusi, rezultatele imediate se constituie mai degraba in imbunatatirea stilului managerial decât in rezolvarea punctuala a unor situatii pe baza cunostintelor dobândite."

Managerul considera ca fiind cele mai interesante cursuri pe cele din cadrul sectiunii "Business", iar dintre acestea a remarcat cursurile de negociere si de marketing. "Cu toate acestea, impresia nu este una finala deoarece nu am parcurs toata curricula propusa. Presupun ca voi gasi mai departe si alte cursuri la fel de interesante si utile." Acesta adauga ca "in procesul educational calitatea trebuie sa primeze in fata cantitatii, de aceea nu am dat importanta timpului necesar parcurgerii unui curs. Cursurile includ suficiente capitole interesante care justifica parcurgerea acestora de mai multe ori."

Daniel Mircea Popescu considera webinariile "aplicatii practice binevenite in cadrul oricarui astfel de curs", adaugand ca, pe langa accesibilitatea cursului Online Business School si a faptului ca cele mai multe cursuri sunt in format bilingv, engleza-româna, "pentru middle-management cursul Online Business School merita o recomandare."
Cristian Albu - Administrator al Albu Cristian Spiridon PFA, care ofera servicii de telecomunicatii

Cristian Albu oferă servicii de telecomunicații în cadrul mai multor proiecte ale unor organizații internaționale. În același timp, el este și cursant Online Business School, absolvind deja mai multe cursuri de pe platforma de e-learning și ne-a împărtășit câte ceva despre experiența acumulată în timpul participării la Bizschool.

Ce l-a determinat pe Cristian Albu să urmeze cursurile Online Business School: "Într-o perioadă de criză cu foarte mulți competitori pe piață, trebuie acordată o deosebită atenție pregătirii profesionale și asigurării unor standarde europene în pregătirea profesională, fără de care nu poți face față concurenței."

El a urmat cursuri de management, de limba engleză, de operare PC, în urma cărora a dobândit noțiuni care-l ajută în activitatea profesională: "Pe lângă aprofundarea noțiunilor deja existente, aceste cursuri te pot ajuta pentru a face față oricăror probleme sau provocări apărute pe parcursul derulării contractelor sau interacționării cu diferite persoane. Simulările de afaceri și webinariile sunt foarte variate și interesante, dar și capabile să satisfacă cele mai variate cerințe internaționale, ridicându-se la nivelul exigențelor și standardelor europene în vigoare."

Cristian Albu este la prima sa experiență în ceea ce privește cursurile online și ne-a mărturisit că este plăcut impresionat de metoda folosită în cadrul Online Business School: "Este pentru prima dată când particip la astfel de cursuri online, dar experiența acumulată în cadrul acestor cursuri mă face să cred că este unul dintre cele mai avansate concepte de formare și perfecționare profesională. Astfel nu ești legat de o anumită dată sau oră, acestea fiind parcurse în limita timpului disponibil, iar activitățile profesionale nu sunt afectate. Aș recomanda cu căldură acest tip de cursuri tuturor managerilor interesați în dezvoltarea abilităților personale și profesionale."
Cei mai activi utilizatori
Nume utilizatorCursuri absolvite
ADRIAN PAUN 178
VASILE SIMA 107
ANCA SERBAN 107
ANA OARGA 106
GEORGEL GAUJAN 106
MARIN DUMITRESCU 103
GEORGE NICOLAE MALACU 102
DOINA DASCALU 102
MADALINA GEORGETA ENACHE 102
GRATIELA CRISTINA MITITELU 101